Lagu-Lagu Hari Jadi

Masa dalam Masa – Ulang tahun Terbaik Lagu Sepanjang Masa

Masa dalam Masa – Ulang tahun Terbaik Lagu Sepanjang Masa

Anda tidak boleh pergi salah dengan lagu ulang tahun. Ia boleh menjadi sentimental, menarik, dan bersenang-senang atau bodoh dan menjengkelkan. Anda punya banyak pilihan ketika ia datang untuk tema hari ulang tahun anda. Tetapi bagaimana jika anda tidak tahu apa yang anda mahu atau apa itu baik atau buruk? Berikut adalah cara yang mudah untuk mempersempit pilihan anda.

 

Langkah Satu: Mencari di web dengan lagu-lagu hari jadi senarai. Paling muzik tapak hari ini mempunyai pilihan lagu-lagu untuk hari istimewa anda. Hanya menaip tema yang anda inginkan atau artis dan melihat apa yang muncul. Jangan khawatir jika anda tidak menyukai pilihan. Mereka sudah terdaftar untuk kemudahan anda, sehingga anda dapat setidaknya melihat apa yang tersedia.

 

Langkah Dua: Lihat melalui berbagai genre muzik. Ada negara, rock, klasik, rap, jiwa, jazz, reggae, dan tuan rumah orang lain. Lihatlah genre dan mereka kualitas yang unik untuk mempersempit pilihan anda ke bawah.

 

Langkah ketiga: Bermain-main dengan pemilihan di main. Ini akan membantu anda cari lagu yang adalah orang-orang yang anda yang paling menikmati dan ingat. Ini juga akan membenarkan anda untuk melihat apa jenis suara anda ingin ulang tahun anda muzik untuk memiliki. Beberapa agen croaky, bernada tinggi, atau keras untuk memahami.

 

Langkah Empat: Rekod diri anda bermain lagu pada anda mesin perekam. Ia memberikan anda sebuah rencana yang bagus bagaimana mereka bunyi hidup. Rekod dari rumah anda gitar akustik, piano, atau cara lain. Jangan lupa anda mendengar perlindungan! Ini akan mencegah pekak dan keras mendengar orang-orang dari meminjam salah nada. Ini juga akan membuatnya lebih mudah untuk mencari tahu apa yang lagu yang akan kau menyanyi di pihak anda.

Bermain setiap lagu kembali

Langkah Lima: Bermain setiap lagu kembali. Ini akan menghapuskan apa-apa yang tidak dikenali suara-suara. Sekarang, anda akan dapat untuk match mereka untuk ulang tahun lagu sepanjang masa! Beberapa orang mungkin berjuang untuk masuk ke keping tertentu, terutama orang yang lebih tua. Jangan bimbang, kau boleh meringankan jalan anda ke dalamnya dengan bermain CD beberapa kali dan mendengarkan setiap trek beberapa kali.

 

Langkah Enam:

Bermain setiap lagu di pelbagai pembesar suara.
Mencari beberapa penyanyi anda menikmati mendengarkan.
Meminta mereka jika mereka akan menyanyikan lagu untuk anda.

Itu selalu merupakan ide yang baik untuk memperkenalkan seseorang untuk sebuah lagu yang anda punya pada ulang untuk membantu mereka belajar lebih baik.

 

Langkah Tujuh: Ulangi proses dengan setiap lagu ulang tahun. Setelah anda telah belajar setiap bagian, ada seseorang yang menyanyikan lagu untuk anda. Kebanyakan anak-anak cinta untuk menyertai, selagi mereka orang-orang menyanyikan lagu. Lebih mereka menyanyi, lebih mudah sekeping akan ingat untuk hari istimewa anda.

 

Langkah Lapan: Memilih musik yang sesuai hari. Jika kau merayakan masa tertentu tahun (seperti cuti), anda mungkin ingin untuk memilih musik Natal. Jika kau merayakan masa tertentu hari, seperti hari jadi, kau bisa mengambil sesuatu dari waktu apapun yang anda pilih. Ia adalah penting untuk ingat apa tema adalah, seperti yang ini akan membantu anda menentukan apa yang lagu-lagu yang sesuai.

Bermain setiap lagu di pelbagai majlis

Langkah Sembilan: Bermain setiap lagu di pelbagai keadaan. Mengambil masa untuk mendengarkan ketika kau sendirian atau dengan orang lain. Cara paling mudah untuk lakukan ini adalah untuk memiliki CD player di rumah. Kau boleh main CD berkali-kali. Bagaimanapun, jika kamu perlu untuk membuat unik rakaman untuk seseorang atau bimbang tentang dilihat bermain muzik, anda tidak boleh menyembunyikan sebenar Cd di dalam buku, bingkai gambar, atau kaus kaki.

 

Langkah Sepuluh: Gunakan orang lain ulang tahun musik di pihak anda permainan dan aktiviti. Katakan kau mempunyai sebuah perburuan. Sebelum permainan ini, ada orang-orang memberi petunjuk tentang di mana harta karun yang tersembunyi. Kemudian, anda boleh mempunyai peserta berpura-pura untuk mencari musik sementara yang lain bermain versi perm

Comment here