Hiasan dan reka Bentuk Kek

Kek Hari Jadi Idea Untuk Gadis-Gadis

Kek Hari Jadi Idea Untuk Gadis-Gadis

Kek hari jadi Idea untuk gadis-Gadis yang baik sumber inspirasi untuk pesta ulang tahun. Dengan kreatif lapisan dan yang sempurna tinggi mahkota di atas, apa yang gadis kecil akan pernah mati untuk pergi untuk hari ulang tahunnya bash untuk melihat kue ini menunggu dengan sabar untuk dirinya? Apakah atau tidak anda memiliki masakan kecenderungan, ini Donat Kek Hari jadi adalah cara terbaik untuk merayakan putri anda, yang mungkin tidak sabar untuk mendapatkan rasa pencuci mulut! Ini kue boleh dibuat di rumah menggunakan donat yang anda boleh membeli donat menyimpan dan kemudian dingin sehingga siap untuk membakar. Hanya menambah gadis favorit topping, dan anda semua set.

 

Beberapa yang terbaik ke-18 kue ulang tahun idea untuk gadis-gadis termasuk; donat berlapis, coklat mawar disusun seperti French pancake, dan donat bar. Untuk bersenang-senang dan pencuci mulut yang lazat, biarkan imajinasimu menjadi panduan anda dan cuba pelbagai topping kombinasi untuk membuat yang paling gadis kek hari jadi. Berikut adalah beberapa resep dan idea untuk mendapatkan anda akan:

 

Ini cukup Barbie-bertema kek hari jadi gadis 1 kek hari jadi mudah untuk membuat dan mudah untuk frost, juga! Untuk yang satu ini, semua yang anda perlukan adalah berbentuk donat pangkalan dan dua hingga tiga cangkir tepung. Seterusnya, campuran pakej krim keju lembut dan sedikit cecair jus buah-buahan. Ketika itu semua dicampur, sudu inti ke donat acuan dan menggunakan spatula untuk meratakan atas. Anda akan menyelamatkan sebuah keberuntungan dengan membakar ini di rumah dan bukannya membelinya di toko!

popular Disney watak Winnie the Pooh

Jika anda ingin sesuatu yang menyerupai terkenal Disney watak Winnie the Pooh, ini menyenangkan dan mudah untuk membuat Winnie the Pooh kek hari jadi idea yang sesuai untuk pihak anak anda. Menggunakan fondant icing, memohon untuk cupcake anda pangkalan di baris, bermula di satu sisi dan bergerak ke ujung. Penyebaran yang murah hati membantu putih fondant ke seluruh cupcake dan menggunakan spatula untuk mengangkat bagian yang anda mahu untuk menyerupai Winnie Winnie Pooh hidung. Biarkan yang lain unsur-unsur fondant terus mereka sekitar kek, hanya seperti yang anda lakukan dengan Winnie the Pooh hidung. Setelah setiap icing turut telah selesai, debu dari apa-apa yang besar atau bengkok bit menggunakan tongkat. Sebelum berkhidmat, benarkan tetamu anda untuk melihat setiap potongan dan pastikan mereka betul boleh kenal pasti ia seperti “Winnie the Pooh”.

 

Ini reka bentuk aneh untuk kue ulang tahun untuk seorang gadis dengan semangat petualangan lain pilihan yang baik. Membuat mudah kek dalam anak anda warna favorit, kemudian menghiasi ia seperti sebuah kapal bajak laut dengan hijau dan putih jalur pembekuan dan bintang-bintang dicat ke luar setiap sepotong. Menghiasi di dalam kotak dengan coklat pembekuan dan berselerak keping putih di atas. Setelah anak anda siap, dia boleh membantu anda mengambil selain mainan kapal dan memberikan mereka kepada rakan-rakan yang baik sebagai kenang-kenangan.

 

Salah satu yang paling popular kek hari jadi idea untuk gadis-gadis kecil yang memiliki pink pembekuan dihiasi dengan hati-hati. Menggunakan pembekuan putih, garis setiap meter frosting pada hab untuk muncul telah mengalir pita merah jambu. Anda boleh membuat ini pink hati kek menggunakan warna apa-apa pembekuan yang pergi dengan tema anda, tetapi untuk benar-benar unik dengar, cuba menggunakan biru pembekuan. Anda mungkin juga ingin menambah beberapa busur di sisi untuk berkata hiasan.

kek hari jadi untuk gadis-gadis

Apabila anda sedang mencari untuk ide-ide untuk 1 kek hari jadi untuk gadis-gadis, anda boleh beralih kepa

Comment here