Hiasan dan reka Bentuk Kek

Kek Idea Hiasan Untuk Pesta Ulang Tahun

Kek Idea Hiasan Untuk Pesta Ulang Tahun

Jika anda sedang mencari untuk beberapa kek terbaik idea hiasan untuk pesta ulang tahun, artikel ini adalah untuk anda. Kebanyakan orang menghabiskan berjam-jam di dapur apabila menyediakan makanan untuk pesta atau penjualan kue, tetapi tidak menghabiskan banyak waktu menghias kek mereka seperti yang kita lakukan. Kualiti yang baik cupcake adalah cara yang bagus untuk menunjukkan kepada anda yang kreatif dan hiasan kemahiran, tanpa perlu risau tentang bersih-up selepas parti yang besar. Ada pelbagai cupcake hiasan yang ada. Dalam artikel ini, kita akan terokai beberapa ide terbaik untuk menghiasi kek hari jadi.

 

Kadang-kadang mudah kek boleh terlihat anggun dan indah jika ia dihiasi dengan cara yang betul. Anda tidak perlu banyak kerja atau hal-hal yang mewah untuk menghiasi kek mudah, semua yang perlu anda lakukan adalah bersenang-senang dan menjadi kreatif. Salah satu cara untuk membuat kek anda melihat lebih elegan dan menarik adalah untuk menambah beberapa kecil perhiasan atau aksen, seperti manik di sekitar tepi atau menulis mesej istimewa di dalamnya. Jika anda tidak yakin bagaimana untuk menghiasi mudah kek, dapatkan bantuan dari seorang yang berpengalaman cupcake penghias.

 

Cara lain untuk menghiasi kek anda adalah untuk menggunakan fondant icing, yang memberikan kue permukaan licin dan penampilan yang hebat. Fondant icing boleh dibeli di toko atau disediakan di rumah. Banyak orang-orang yang memilih untuk menghiasi kek mereka menggunakan pra-dibuat fondant, tetapi jika anda ingin untuk menyimpan uang dan menyediakan kue itu sendiri, maka di sini adalah apa yang anda harus lakukan: campuran gula dan mentega sehingga mereka benar-benar digabungkan dan licin. Kemudian, menggunakan campuran ke kek sisi dan bakar untuk hanya lima atau sepuluh menit, atau anda juga boleh membakar kek anda pada masa yang sama seperti yang anda sedang mempersiapkan sisi lain kek. Selepas membakar kek anda, biarkan ia sejuk, berus beberapa icing di seluruh permukaan, dan membuat icing terlihat baik dan lancar.

fondant untuk hiasan kek

Selain menggunakan fondant untuk hiasan kek idea, kau juga boleh cuba menambah hiasan lain untuk kek anda. Satu idea yang hebat yang anda boleh memakai kek anda adalah untuk menambah mini kek dengan peribadi pesan pada mereka. Anda boleh menulis surat di belakang setiap satu, atau kau boleh letakkan pita cantik di atas setiap salah satu dan menarik hati kecil yang lucu atau reka bentuk lain di atasnya. Ini reka bentuk yang pasti akan senang untuk tetamu anda untuk melihat.

 

Ketika ia datang untuk menghias kek, reka bentuk yang paling popular adalah untuk memiliki kue ulang tahun anda dengan karakter atau bentuk di atas. Ada begitu banyak idea yang boleh kamu gunakan untuk membuat semacam ini tema pesta ulang tahun. Pertama, anda harus memilih watak yang ingin anda meletakkan pada kek anda. Popular pilihan untuk anak-anak adalah satu watak Disney. Kau juga boleh memiliki satu kek dengan bajak laut tema atau berkaitan sukan kek. Apa reka bentuk yang anda memutuskan untuk menggunakan, anda harus memastikan bahwa ia sesuai dengan jenis acara anda, karena jika tidak seluruh tujuan yang mempunyai parti itu akan menjadi hancur.

 

Apabila memilih apa jenis kue untuk menghias, anda harus berpikir tentang jenis hiasan yang anda akan menggunakan. Sebagai contoh, jika anda memiliki anak-anak mudah parti hari lahir, anda tidak harus terlalu banyak butiran pada kek anda. Anda harus fokus pada warna-warna yang anda akan menggunakan dan bagaimana untuk membuat kue kelihatan lebih menarik dan berwarna-warni. Ada banyak idea yang anda boleh mencari online untuk menghias kek. Bagaimanapun, jika anda mempunyai

Comment here