Lagu-Lagu Hari Jadi

Bagaimana Bisa Hari jadi Lagu Mengubah Pesta Ulang tahun Persekitaran?

Bagaimana Bisa Hari jadi Lagu Mengubah Pesta Ulang tahun Persekitaran?

Sebuah Hari yang menggembirakan kesempatan untuk teman-teman, keluarga, dan yang tersayang. Ia juga adalah masa untuk merayakan dan bersenang-senang dalam satu pencapaian, menyambut anda dengan keunikan, dan membina pada anda sepanjang hayat hubungan dengan orang lain. Untuk membuat sebagian besar dari hari Lahir anda, anda harus ingat beberapa klasik dan abadi hari jadi lagu-lagu yang telah gembira dan terkejut anak-anak dan orang dewasa selama beberapa dekade. Dengan pelbagai di pilihan yang ada di pasaran ini, kadang-kadang ia boleh agak membingungkan untuk apa untuk memilih. Di sini adalah semak beberapa yang paling popular, yang anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk anda parti akan datang dan bagaimana dengan lagu-lagu yang akan mengubah alam sekitar.

 

Layang-Layang lagu oleh Frank Sinatra adalah klasik lagu anak-anak suka menyanyi. Musik dan video yang penuh dengan kegembiraan dan petualangan, serta fun dan permainan. Jika kau punya layang-layang di belakang rumah atau ingin memberi anda hari jadi anak one, ini adalah pilihan yang tepat. Mereka juga adalah pilihan yang tepat jika anda sedang mencari untuk sebuah lagu anak-anak boleh hum dan bukannya membuat mereka menyanyi, yang boleh memalukan pada kali.

 

Pilihan lain akan menjadi “di Mana untuk Semua Bunga Pergi” oleh Mary Poppins. salah satu favorit saya. Anak-anak suka menonton dewasa bermain permainan ini dan menyanyikan lagu ini. Ia juga menangkap zaman kanak-kanak yang tidak bersalah dan sangat menghibur untuk kanak-kanak semasa tahun pertama sekolah.

Hitam Dan Putih lagu oleh Bob Dylan

Hitam Dan Putih lagu oleh Bob Dylan boleh dianggap lebih serius dan dramatik salah satu di antara semua orang lain. Ia menggambarkan akhir yang tragis. tidak bersalah hilang buruk dan mesti mempunyai apa-apa pesta Ulang tahun. Ia menceritakan kisah seorang pria dewasa yang telah kehilangan keperawanan setelah mendapat izin untuk merokok. Dalam lagu ini, dia berjanji untuk mendapatkan rokok kembali dan menjalani kehidupan yang baik. Ini juga akan menambah sentuhan yang bagus humor ketika anak-anak mulai membaca lirik.

 

Anda mungkin juga ingin lagu-lagu untuk membantu anak-anak anda ikatan dengan satu sama lain pada hari istimewa mereka. Ada banyak pilihan yang baik di luar sana seperti, Anda Berada Dalam Keadaan yang Baik Sekarang dengan Chuck Berry atau aku Percaya oleh Bob Dylan. Yang penting di sini adalah bahwa mereka membantu anak-anak anda belajar bagaimana untuk melihat hal-hal dalam cahaya yang baru, membuat mereka lebih bertanggungjawab dan sensitif apabila ia datang untuk orang-orang yang mereka menghabiskan waktu bersama.

 

Akhirnya, terakhir lagu-lagu untuk bermain di pesta ulang tahun anda harus menjadi orang-orang lagu yang selalu membuat kamu ingat anda yang paling bahagia hari. Jika anda sedang menyambut anda Ulang tahun ke-6 atau ulang tahun pernikahan, lagu-lagu ini masih boleh menjadi penting dan menyeronokkan. Mengapa tidak pergi sesuatu yang nostalgia? Ingat bagaimana banyak yang anda suka menghabiskan waktu dengan ibu bapa anda sebagai anak-anak. Bermain beberapa kegemaran anda zaman kanak-kanak ingatan di latar sementara semua orang makan permen kapas.

mengambil hak jenis lagu

Hanya pastikan kau pilih yang benar jenis lagu yang sesuai untuk anak-anak anda usia dan rasa. Ingat bahwa tidak semua anak-anak suka musik rock. Beberapa akan bukannya lebih suka negara, pop, atau jazz. Jadi, yang terbaik adalah untuk memilih lagu untuk tema pesta ulang tahun. Jika tidak, ia akan bertukar menjadi momen memalukan bagi orang-orang ketika mereka cuba untuk bermain buruk lagu ulang tahun untuk anak-anak mereka.

 

Mudah-mudahan, ini artikel yang telah memberikan anda beberapa ide tentang bagaimana hari jadi lagu boleh menukar pihak persekitaran. Pastikan anda memilih buah yang anda dan anak-anak anda akan menikmati. Pilih sesuatu yang membuat mereka merasa istimewa, dan anda akan pastikan untuk mempunyai parti yang berjaya.

Comment here