Kejutan Pesta Ulang Tahun

Bagaimana untuk Merancang Pesta Ulang tahun Kejutan?

Bagaimana untuk Merancang Pesta Ulang tahun Kejutan?

Ah, manis dan sassy kejutan pesta ulang tahun anak anda zaman kanak-kanak. Untuk membuat anak anda lahir lebih istimewa, pelan pesta ulang tahun kejutan untuk dia. Kejutan Pesta Ulang tahun Idea akan mendapatkan dia bersemangat tentang dia ulang tahun besar dan membolehkan kau untuk meluangkan waktu yang berkualitas bersamanya. Kejutan Pesta Ulang tahun idea-Idea yang menyenangkan untuk semua, dan ia tidak perlu mahal untuk membuang partai yang akan membuat dia bangga. Seberapa lama kamu merancang dan berfikir keluar setiap langkah pesta, anda bisa membuang dia dilupakan pesta kejutan bahwa dia tidak akan pernah lupa.

 

Kunci untuk perancangan untuk merancang lebih awal. Anda perlu bertanya kepada diri sendiri apa jenis pesta ulang tahun anda ingin membuang untuk anak anda, jika anda tidak tahu, kemudian tulis semua idea kau boleh berfikir untuk pesta yang sempurna. Dengan tema dalam pikiran, mulai memikirkan idea parti dengan menyusun semua yang anda telah menulis ke bawah. Sebagai contoh, jika anda telah disenaraikan film, kemudian mulai mencatat filem itu judul yang ingin anda termasuk di pihak anda.

 

Ada yang lain yang sangat baik kejutan pesta ulang tahun idea termasuk Sesame Street atau Burung Besar parti, Roda Warna parti, atau seorang puteri parti. Lagi idea yang bagus adalah selebriti parti, seperti Rockettes, yang akan menyenangkan. Kau juga boleh memiliki satu kecil kebun binatang atau bahkan kebun binatang untuk menyediakan untuk anda tetamu’ aktiviti yang menyeronokkan. Untuk kebun Binatang, tempat beberapa boneka binatang di sekitar pihak kawasan untuk tetamu anda untuk binatang dan bermain dengan.

jenis pesta ulang tahun

Sekarang anda tahu jenis pesta ulang tahun anda ingin membuang, itu adalah waktu untuk bergerak untuk merancang acara. Apabila anda memandang untuk pesta ulang tahun idea, ia adalah penting untuk membuat keputusan parti fokus. Adakah anda mahu ia menjadi berpusat di sekitar tema tertentu, atau apakah anda ingin semua orang untuk datang? Jika kau ingin fokus pada rencana, kau boleh cuba membelok yang satu aspek ke acara utama. Salah satu cara terbaik untuk melakukan ini adalah untuk mendapatkan orang-orang gembira dengan pesta dan kemudian mengejutkan mereka dengan sesuatu yang lain.

 

Terbaik kejutan pesta ulang tahun idea-idea yang melibatkan mengejutkan tetamu dengan makanan atau minuman dan mencari cara untuk mengakhiri pesta pada nada tinggi. Dalam kebanyakan kasus, saat pesta berakhir, tidak biasanya sebuah parti yang nikmat yang pergi bersama-sama dengan itu. Jika anda adalah membuang pesta makan malam, mendapatkan sebotol champagne dan menggantikan kek dengan terukir kek berdiri jadi bahwa ketika anda tetamu tiba, mereka akan tahu itu adalah yang terakhir pihak mereka akan mempunyai untuk sementara waktu. Selain itu, jika anda ingin mengakhiri pesta pada nada tinggi, pertimbangkan untuk menghias ruang atau lorong dengan confetti.

 

Salah satu dari yang terbaik kejutan pesta ulang tahun idea adalah untuk mendapatkan semua orang olahraga favorit atau film di pesta. Sebagai contoh, jika semua orang suka NFL, anda bisa menyewa beberapa NFL bertema film. Mengundang orang banyak untuk menonton filem ini, dan pastikan mereka semua harus bernyanyi bersama-sama ke pesta lagu. Memastikan bahawa bilik mempunyai banyak lampu neon supaya bilik boleh melihat perayaan dan terang. Ini akan membuat anda merasa tetamu seperti mereka punya sesuatu yang istimewa.

pesta ulang tahun

Cara terbaik untuk mendapatkan orang-orang terkejut tentang pesta ulang tahun adalah untuk mengadakan pesta di rumah dan bukannya melangkah keluar. Tentu saja, jika anda tidak pernah dibuang pesta sebelum ini, ia boleh menjadi sukar untuk tahu apa yang harus dilakukan. Kau bisa melakukan banyak hal untuk me

Comment here